Tirsdag d. 13. maj 2014 var den norske tryllekunstner Finn Jon på besøg i Aarhus, hvor han gav et eksklusivt seminar for medlemmerne i den lokale trylleklub samt et par enkelte gæster udefra.

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA
Finn Jon, 75, var i topform tirsdag aften på Cafe Casablanca i Aarhus.

Finn Jon er kendt som manden med sæbeboblerne og for sit fantastiske nummer med det svævende slips.

I seminaret fortalte Finn Jon lidt om den specielle blanding, han bruger til at lave sine magiske sæbebobler med, og som gør dem så holdbare, at han næsten kan jonglere med dem. Desuden kan han, ved hjælp af et lille rør, puste røg ind i sæbeboblerne. Når boblernes så brister, forsvinder de som i en røgsky. Det ser meget magisk ud!

Se et klip med ham her:

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=e4EyYMHuNlc&w=420&h=315]

 

I mange år var Finn Jon tryllekunstner på den legendariske natklub ”Crazy Horse” i Paris, Frankrig, hvor han udførte og forfinede nummeret med det svævende slips hver aften.

I dag er der mange tryllekunstnere, der laver svæveeffekter. Finn Jon var en af pioneerne inden for dette særlige område af tryllekunsten og de fleste tryllekunstnere gør nu brug af hans  teknikker. Den amerikanske illusionist David Copperfield er blot en af de tryllekunstnere, der har ladet sig inspirere af Finn Jons nummer. Se bare her:

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=0iBRgzCunlM?rel=0&w=420&h=315]

 

Finn Jon fortalte også lidt om sine svæveeffekter i seminaret og herudover viste og demonstrerede hans tricks og ideer med kort, penge, tennisbolde m.v.

Tak til Finn Jon for et spændende og lærerigt seminar og tak til Magisk Club Aarhus for at invitere ham på besøg i Danmark. :)

Showkatalog2014Er du også på udkig efter et overraskende, morsomt og magisk indslag til familie-festen, personalefesten eller julefrokosten?

Så bør du have mit nye showkatalog. Kataloget fortæller om de mange magiske muligheder, du som arrangør kan gøre brug af, hvis du vil fortrylle et kræsent publikum.

Du får programmet gratis tilsendt ved at ringe på 30 63 52 51 eller sende en mail til henrik@henrikchristensen.com. Du kan også bestille det via henrikchristensen.com

Vil du også lære at trylle? Besøg Trylleakademiet.