Sådan lyder overskriften på en artikel i den seneste udgave af Erhvervsavisen Fyn, der udkom i tirsdags.

Forsiden på Erhvervsavisen Fyn, nr. 4. Udgivet tirsdag d. 20. maj 2014.
Forsiden på Erhvervsavisen Fyn tirsdag d. 20. maj 2014.

Temaet i avisen er denne gang ”Kurser og kompetencer” og i den forbindelse bringer avisen en flot artikel om mit virke som tryllekunstner til konferencer og firmafester.

Artiklen indeholder flotte fotos taget på First Hotel Grand i Odense,
Artiklen indeholder flotte fotos taget på First Hotel Grand i Odense,

Erhvervsavisen Fyn udgives af Fynske Medier og udkommer hver anden tirsdag i et oplag på 11.750 eksemplar og omdeles gratis til hele det fynske erhvervsliv, heraf 1000 udvalgte direktører og beslutningstagere i 200 af Fyns største virksomheder.

Læs Erhvervsavisen Fyn.

:)

Måske kunne du også tænke dig et magisk indslag til den næste konference/ firmafest.

Til firmafester/konferencer kan du vælge mellem 3 forskellige former for magisk optræden:

1. Stand-up comedy magic show. Opføres for hele selskabet på en gang i en direkte dialog med publikum og med masser af situationskomik og rappe replikker, varighed 30-40 minutter. Perfekt som et indslag under middagen eller som en saltvandsindsprøjtning under dagmødet..

2. Close-up magi. Tryllerier lige foran øjnene på gæsterne med kort, mønter, elastikker, reb m.v. Egner sig glimrende som overraskende underholdning til kaffen eller til receptionen eller pausen.

3. Showet ”Magiens Mester – en ”svindlers” bekendelser” – varighed 2 x 45 minutter eller 1 x 75 minutter. Jeres helt private show om mit liv som tryllekunstner opført på konferencestedet.  Holdes konferencen på Grand Hotel kan gæsterne spise en dejlig middag i Brasserie Grand og derefter gå ind i lokaltet ved siden af og overvære showet helt eksklusivt for deres selskab alene. I pausen og efter showet er der mulighed for at besøge hotellets eksklusive cocktailbar.

Gennem ”TrylleAkademiet.dk” kan du booke 2 forskellige sjove magiske aktiviteter til konferencen:

 1. Trylleworkshop. Alle deltagere lærer tryllenumre, som de senere kan forbløffe deres venner, familie og kunder med.

 2. Magisk teambuilding. Her lærer alle deltagerne først at trylle i en trylleworkshop. Herefter er det op til deltagerne i små grupper at bruge deres nye færdigheder til at lave et lille trylleshow, som de så opfører for hinanden.

Desuden kan du booke den rette musikalske stemning til festen/konferencen:

  • Dinner-pianomusik til middagen eller
  • Hyggepiano til receptionen/brunchen/pausen.

Så de magiske muligheder er mange! :)

Showkatalog2014Er du også på udkig efter et overraskende, morsomt og magisk indslag til familie-festen, personalefesten eller julefrokosten?

Så bør du have mit nye showkatalog. Kataloget fortæller om de mange magiske muligheder, du som arrangør kan gøre brug af, hvis du vil fortrylle et kræsent publikum.

Du får programmet gratis tilsendt ved at ringe på 30 63 52 51 eller sende en mail til henrik@henrikchristensen.com. Du kan også bestille det via henrikchristensen.com

Vil du også lære at trylle? Besøg Trylleakademiet.