UgeavisenOdense25062014
Omtale ugeavisen Odense onsdag d. 25. juni 2014.

Denne sommer præsenterer jeg i samarbejde med Odense Kommunes By- og Kulturudvalg en række gadeshows i min hjemby Odense i forbindelse med byens festivaller, sommerunderholdning, broåbning m.v.

Foruden at optræde i Odense vil jeg præsentere gadetryllerier i andre byer rundt omkring i Danmark.

Læs mere om sommerprojektet i mit tidligere indlæg ”Magisk sommer med gadetryllerier”.

Lige så meget som jeg elsker at lave tryllerier i flotte rammer, som f.eks. på First Hotel Grand, lige så meget elsker jeg at møde publikum på gaden og overraske dem med en magisk og morsom oplevelse. Det føles på mange måder som en tilbagevenden til den originale magiske kunstform.

Trylleri blev i mange år udført af tryllekunstnere på gaden og på markedspladser inden kunsten bevægede sig ind på teatre efterhånden som de opstod.

Derfor har jeg længe haft lyst til at lave et virkeligt ”old school” trylleshow som en slags hyldest til den kunstart, jeg holder så meget af. Inspireret af gamle tegninger har jeg fået kreeret et flot kostume og jeg vil udelukkende trylle med rekvisitter, som man brugte før i tiden.

Omtale Fyens Stiftstidende søndag d. 22. juni 2014.
Omtale Fyens Stiftstidende søndag d. 22. juni 2014.

Så nu glæder jeg mig til en magisk sommer med mange magiske møder med publikum i Odense og forhåbentligt også andre steder i landet.

Måske ses vi? :)

 

 Magi på gadeplan – spilleplan Odense:

  • Sommer i Farvergården, Odense: Tirsdagene 1. juli, 8. juli, 15. juli og 22. juli 2014. Alle dage kl. 11.00.
  • Møntergården, Odense: Tirsdag 29. juli og tirsdag d. 5. august 2014. Begge dage kl. 12.00.
  • HCA Festivals, Flakhaven, Odense: Mandag 18. august 2014 kl. 13.00 & kl. 16.00.

 

 

 

 

 

 

 

Er dShowkatalog2014u også på udkig efter et overraskende, morsomt og magisk indslag til familie-festen, personalefesten eller julefrokosten?

Så bør du have mit nye showkatalog. Kataloget fortæller om de mange magiske muligheder, du som arrangør kan gøre brug af, hvis du vil fortrylle et kræsent publikum.

Du får programmet gratis tilsendt ved at ringe på 30 63 52 51 eller sende en mail til henrik@henrikchristensen.com. Du kan også bestille det via henrikchristensen.com

Vil du også lære at trylle? Besøg Trylleakademiet.