Dette blogindlæg er indlæg nr. 102, så derfor er det tid til at reflektere lidt over tryllebloggen.

Grunden til at jeg startede bloggen var for at have et forum, hvor jeg kunne fortælle mere detaljeret om det, jeg går og laver, samt fortælle lidt om trylleri og om mine mest magiske oplevelser nu og før i tiden. Samtidigt skulle det være et forum, hvor jeg kunne fortælle lidt om mine inspirationskilder samt reflektere/filosofere over trylleri specielt og underholdning generelt.

I virkeligheden skriver jeg først og fremmest, fordi jeg ikke kan lade være. Jeg elsker at fortælle og jeg elsker trylleri og bloggen giver mig mulighed for at kombinere de to ting på bedste vis.

Henrik Christensen Gadetrylleshow 06
God sommerferie! I år bruger jeg sommeren på projektet “Magi på gadeplan”, hvor jeg leger gadetryllekunstner i min hjemby Odense og andre steder i landet.

Bloggen fungerer både som en slags dagbog og scrapbog, hvor jeg indimellem kan kigge tilbage i tiden.

Indimellem er der også blevet plads til debatoplæg, hvor jeg diskuterer emner inden for underholdningsbranchen.

Et af de mest læste blogindlæg var således et indlæg om talent eller mangel på samme.

Læs indlægget “Dunning-Kruger-effekten”

Forhåbentlig er bloggen også med til at tegne et billede af mit aktive virke som tryllekunstner.

På den måde kan en arrangør lære mig lidt at kende via bloggen og læse lidt om baggrunden for min optræden, shows m.v. og dermed sikre sig ikke at købe katten i sækken.

Det har altid været naturligt for mig at reflektere over trylleri og mine trylleaktiviteter og jeg er meget glad for nu at have et forum, hvor jeg kan lufte mine tanker forhåbentlig til glæde og inspiration for andre.

Nu er de første 102 indlæg skrevet og jeg glæder mig allerede til at skrive de næste 100. Først er det dog blevet tid til en lille sommerpause, så bloggen holder derfor sommerferie frem til torsdag d. 7. august 2014.

Du ønskes en rigtig god sommer! :)

Showkatalog2014Er du også på udkig efter et overraskende, morsomt og magisk indslag til familie-festen, personalefesten eller julefrokosten?

Så bør du have mit nye showkatalog. Kataloget fortæller om de mange magiske muligheder, du som arrangør kan gøre brug af, hvis du vil fortrylle et kræsent publikum.

Du får programmet gratis tilsendt ved at ringe på 30 63 52 51 eller sende en mail til henrik@henrikchristensen.com. Du kan også bestille det via henrikchristensen.com

Vil du også lære at trylle? Besøg Trylleakademiet.