Velkommen tilbage på bloggen!

Håber du har nydt og fortsat nyder den fantastiske danske sommer. :)

Magi på gadeplan

Sommeren igennem har jeg optrådt med min gadetrylleforestilling i Odense – 4 tirsdage i Farvergården, Brandts Klædefabrik, og 2 tirsdage på Museet Møntergården. Det har virkelig været en fornøjelse at underholde børn og voksne med tryllerier som i gamle dage.

Optræden i Møntergården, Odense, tirsdag d. 29. juli 2014. Foto: Ole Heyde.
Optræden i Møntergården, Odense, tirsdag d. 29. juli 2014. Foto: Ole Heyde.

Mandag d. 18. august kl. 13 og kl. 16 opfører jeg forestillingen på Flakhaven foran Odense Rådhus i forbindelse med HCA Festivals.

Kig endelig forbi!

Magisk farvel

Torsdag d. 26. juni 2014 sagde skoleleder Merete Møller Rasmussen, Paarup Skole, farvel til skolen efter 21 år. Som en overraskelse havde hun inviteret mig til at underholde alle skolens 900 elever og lærere om formiddagen.

Det var en stor glæde at være med til at gøre dagen ekstra festlig for eleverne, der også blev forkælet med is efter showet.

Lokalavisen Nordvest var på pletten og skrev en artikel om skolelederens farvel, hvor journalisten også indflettede lidt omtale af min optræden.

Lokalavisen Nordvest, Odense. 2. juli 2014.
Lokalavisen Nordvest, Odense. 2. juli 2014.

Magi i Mosen

Onsdag, torsdag og fredag i denne uge præsenterer Hans Christian Andersen City Games “Sjov og leg i mosen” i Munke Mose, Odense, med masser af sjove og gratis aktiviteter for børn i alle aldre. Hver dag har sit helt specielle tema med tilhørende aktiviteter og hver dag har jeg fået fornøjelsen at underholde børnene med tryllerier kl. 12.30.

Program for "Sjov og leg i Mosen".
Program for “Sjov og leg i Mosen”.

Endnu en gang velkommen tilbage på bloggen! Glæder mig meget til at fortælle mere om de mange kommende magiske tiltag, magiske oplevelser med mere … :)

Showkatalog2014Er du også på udkig efter et overraskende, morsomt og magisk indslag til familie-festen, personalefesten eller julefrokosten?

Så bør du have mit nye showkatalog. Kataloget fortæller om de mange magiske muligheder, du som arrangør kan gøre brug af, hvis du vil fortrylle et kræsent publikum.

Du får programmet gratis tilsendt ved at ringe på 30 63 52 51 eller sende en mail til henrik@henrikchristensen.com. Du kan også bestille det via henrikchristensen.com

Vil du også lære at trylle? Besøg Trylleakademiet.