Sommeren er ved at være slut og dermed er det også slut på dette års sommerprojekt ”Magi på gadeplan”. Missionen med at lave en ”old school” gadetrylleforestilling lykkedes, og det har været sjovt at vende tilbage til den originale kunstform med tryllerier på gadeplan.

En stor tak til alle, der var involveret i projektet:

  • Tak til Odense Kommune, By- og Kulturudvalget, for at støtte projektet.
  • Tak til kostumier Anne Jørgensen for det flotte kostume.
  • Tak til Thomas Woller, Inferno, for stemningsfulde reklamefotos.
  • Tak til Jytte og Børge Espesen for lån af rekvisit til foto, syning m.m.
  • Tak til personalet på Farvergården og på Møntergården for deres imødekommenhed og gode samarbejde.
  • Tak til de fotografer, der var til stede til forestillingerne og som var så venlige efterfølgende at sende mig deres fotos.

Her et par stemningsfotos fra forestillingen på Møntergården, Odense, tirsdag d. 5. august 2014. Fotograf: Martin Skov.

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

????????

Forestillingen opføres sidste gang foran Odense Rådhus på Flakhaven mandag d. 18. august 2014 kl. 13 og kl. 16 som en del af HCA Festivals.

Herefter er det slut med gadetryllerierne for i år, men i løbet af vinteren og foråret vil jeg indøve nye numre til en helt ny gadetrylleforestilling med premiere sommeren 2015. :)

Showkatalog2014Er du også på udkig efter et overraskende, morsomt og magisk indslag til familie-festen, personalefesten eller julefrokosten?

Så bør du have mit nye showkatalog. Kataloget fortæller om de mange magiske muligheder, du som arrangør kan gøre brug af, hvis du vil fortrylle et kræsent publikum.

Du får programmet gratis tilsendt ved at ringe på 30 63 52 51 eller sende en mail til henrik@henrikchristensen.com. Du kan også bestille det via henrikchristensen.com

Vil du også lære at trylle? Besøg Trylleakademiet.