DAFlogoI dag holder Dansk Artist Forbund sin årlige sommerfest på PH Caféen i det indre København. Festen holdes på en torsdag, da de fleste af forbundets medlemmer, der tæller musikere, sangere, tryllekunstnere m.fl., som regel arbejder i weekenden.

Forbundet byder på mad og drikke og i løbet af dagen er der masser af god underholdning udført af nogle af forbundets medlemmer. Programmet byder på Kaka & Pharfar, DJ Dalia, Rikke Lie, artistshow, James Rasmussen og et brag af en rockkoncert kl. 20.30.

Det er virkelig en fornøjelse at opleve nogle af landets bedste kunstnere i den tætte, hyggelige og munter atmosfære, der altid er til sommerfesten.

Her kan du se fotos fra sidste års sommerfest.

Samtidig er det altid en glæde at møde sine kolleger og folkene fra forbundet og bare være sammen for at hygge sig i hinandens selskab – og naturligvis snakke om ens seneste og kommende projekter!

Det bliver en god torsdag! :)

Besøg Dansk Artist Forbund.

Showkatalog2014Er du også på udkig efter et overraskende, morsomt og magisk indslag til familie-festen, personalefesten eller julefrokosten?

Så bør du have mit nye showkatalog. Kataloget fortæller om de mange magiske muligheder, du som arrangør kan gøre brug af, hvis du vil fortrylle et kræsent publikum.

Du får programmet gratis tilsendt ved at ringe på 30 63 52 51 eller sende en mail til henrik@henrikchristensen.com. Du kan også bestille det via henrikchristensen.com

Vil du også lære at trylle? Besøg Trylleakademiet.