Trylleakademiet afholdt i starten af årets efterårsferie 3 trylleworkshops på Kulturmaskinen i Odense. Workshoppen var gratis, da den blev støttet økonomisk af Odense Kommunes By- og Kulturforvaltning.

Workshoppen var en stor succes med i alt 84 deltagere – børn, forældre og bedsteforældre, der alle havde et par gode timer sammen om en anderledes, fælles og magisk oplevelse. Det var en sand fornøjelse at lære alle deltagerne at trylle og at se dem sammen opleve den umiddelbare glæde ved at mestre noget, de ikke kunne før.

Nedenfor kan du se et par fotos fra workshoppen, der fandt sted på Kulturmaskinen, Brandts Klædefabrik, Odense, mandag 13.10, tirsdag 14.10 og onsdag 15.10 2014.

Fortsat god efterårsferie! :)

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA   Showkatalog2014 Er du også på udkig efter et overraskende, morsomt og magisk indslag til familie-festen, personalefesten eller julefrokosten?

Så bør du have mit nye showkatalog. Kataloget fortæller om de mange magiske muligheder, du som arrangør kan gøre brug af, hvis du vil fortrylle et kræsent publikum.

Du får programmet gratis tilsendt ved at ringe på 30 63 52 51 eller sende en mail til henrik@henrikchristensen.com. Du kan også bestille det via henrikchristensen.com

Vil du også lære at trylle? Besøg Trylleakademiet.