Den 7. september 1865 kørte det første officielle tog over Fyn. Åbningen af den fynske strækning var et vigtigt skridt mod et jernbanenet, der bandt Danmark sammen.

Danmarks Jernbanemuseum, Odense, fejrer 150 års jubilæet i weekenden 12.-13. september med fokus på jernbanens betydning for fynboerne. Jernbanen gjorde det nemmere at transportere varer, tage på marked for at sælge og handle og besøge sin familie.

Derfor afholder Danmarks Jernbanemuseum i weekenden markedsdage som dengang med boder, en smuk gammel karrusel, folkedansere, gøgl m.v. Begge markedsdage vil jeg optræde med tryllerier som i gamle dage.

Lokomotiver fra årene efter banens åbning, Jernbanemuseets H 40 og B 45, vises på drejeskiven, den stolte maskinarbejder fortæller lokomotivernes historie og der vil begge dage være historiske oplæg.

Danmarks Jernbanemuseum 150 års jubilæum

Glæder mig meget til at være en del af det meget autentiske historiske marked, hvor alt er sat ind på at give publikum en autentisk markedsoplevelse anno 1865.  :)

Besøg Danmarks Jernbanemuseum.

Showkatalog2014Er du også på udkig efter et overraskende, morsomt og magisk indslag til familie-festen, personalefesten eller julefrokosten?

Så bør du have mit nye showkatalog. Kataloget fortæller om de mange magiske muligheder, du som arrangør kan gøre brug af, hvis du vil fortrylle et kræsent publikum.

Du får programmet gratis tilsendt ved at ringe på 30 63 52 51 eller sende en mail til henrik@henrikchristensen.com. Du kan også bestille det via henrikchristensen.com

Vil du også lære at trylle? Besøg Trylleakademiet.